2voturi

Se va ajunge la un al treilea razboi mondial datorita problemelor din Ungaria ? Care este scopul acestor manifestatii izbucnite la Kiev si in Crimeea ? Ce urmareste Rusia defapt ?

5 Răspunsuri

2voturi

N-am.Somn Points300
Tot ce este posibil. Citisem undeva ca dupa atatea iesiri, manifestatii, intr-un puct final se va ajunge la un al treilea razboi mondial, provocat... sau mai bine zis premeditat de Rusia.   O sa se ajunga ca Ucraina sa se alipeasca cu Belarus, sa formeze un stat  unitar, si apoi sa vezi ce aliante se mai fac. Rusiei nu-i ajunge ca are ca deja ca potentiali "adversari" Iranul, Siria, sau Turkmenistanul.

0vot

3doorsdown Points290
Doamne fereste de un razboi nuclear. La ce situatie tensionata este acum in Crimeea, nu este exclus sa se ajunga la un al Treilea Razboi Mondial. Si cand te gandesti ca suntem aproape,mai exact suntem la granita cu Ucraina.

0vot

Edda_Deea26 Points250
as avea rugamintea sa cititi cartea " Blestemul lui Lermontov".  cat adevar scrie in aceasta publicatie, nu o sa va vina sa credeti. mai tot ce face Rusia acum, este dat cu lux de amanunte in scrierile cartii. mihail lermontov a scris si un poem," Demonul"  in care se specifica clar perioadele catastrofale ale Rusiei, si ce va face ea pe viitor.

0vot

oare la ce se gandeste vladimir putin ?  ca va provoca doar un razboi pe plan " local" ?  vrea sa demonstreze ceva lumii, ca rusia e puterea, ca rusia e cea mai cea ? ar trebui evitate situatiile de genu, nu sa ajungeam sa ne facem temeri si presupuneri ca vom ajunge sa fim martori  la un al treilea razboi mondial, cu arme biologice , nucleare , sau mai stiu eu de care.  si mai vin si americanii cu atatea scuturi antiracheta prin tarile astea foste satelit, inclusiv si romania...si automat mai incita si la putin acolo la un posibil razboi. cred ca vladimir putin e dus cu socova, dar si obama sa fie atat de deplasat ? ei chiar vor sa puna europa pe foc, o sa fie un teatru de raboi, noi o sa fim pe scena fara sa vrem.

0vot

BlueBull75 Points1110
crezi ca n-o sa degenereze aceste conflicte un alt razboi mondial ? hai sa fim seriosi ! multi lideri politici asta vor. si daca ar fi vorba despre un conflict regional, ce are loc doar in crimeea, si se folosesc anumite arme biologice, catastrofa ar avea consecinte la nivel global.

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.