5voturi

Cum va fi programul Rabla 2014 ?

Anul acesta cum se va desfasura programul rabla ? ce modificari  s-au facut in 2014 pentru programul rabla ?  se mai accepta maisini mai vechi de 10 ani ?  am o dacia super nova, n-am reusit sa o dau cu Rabla anii precedenti, poate in 2014 se mai acorda acele tichete.  Am inteles ca nu se mai acorda tichetele in format fizic, pe hartie, se dau cumva electronic, pe calculator ?  le primim pe mail sau cum ? inscrierea o facem la dealerul autorizat ?

3 Răspunsuri

0vot

danyelGRZ Points160
Domnule boca catalinB, de ce nu intrati dumneavoastra pe www.rabla.ro ? Nu vi se pare cea mai simpla cale de a afla informatiile necesare ?

1vot

S-au luat niste masuratori absurde in ceea ce priveste noxele acestea. La toate autoturismele mai vechi, care erau in piata george enescu, ieri s-au luat masuratori de te doare capul. Stimulare a innoirii parcului auto national pe naiba. Au impus niste conditii, in care nu se merita sa-ti mai dai rabla. mai bine o lasi sa o manance rugina si sa te folosesti de ea, decat sa-ti bage o valoare de nimic.de 6.500 ron.  am o masina de 9 ani, si ma pun ei sa-mi casez masina la remat Hai jet !

0vot

PhobicMohawk Points480
programul rabla 2014  de ieri aluat start, stiu ca pentru persoanle fizice se vor aloca 20000 de vouchere/tichete, dintre care cam 17000 la persoanele fizice, iar restul la anumite institutii ale statului. Cei care isi vor casa masina trecuta de 8 ani, vor primi la achizitionarea unei masini noi o reducere, discount de 6,500 ron. am auzit ca cei care vor beneficia de acest program, rabla 2014, pot sa primeasca si un fel de eco-bonus  pana in 500 ron.

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.