0vot

Cum setez un traseu pe Google maps ?

Cum se stabileste un trseu pe aplicatia de Harti de la Google maps din telefonul mobil ? Am tot incercat sa-i dau de capat, si nu-mi merge. Imi arata doar pozitia mea curenta, si aia se incarca foarte greu. E din cauza telefonului mobil ? Am un Allview A5 quad, si sunt abonat la vodafone.

Am descarcat si anumite aplicatii mireo navigation, radar me, ce am gasit eu pe google play, dar unele sunt cu licenta, si au perioada de cateva zile grauit, trail, si nu se merita. Am zis sa raman tot cu google maps, poate imi va merge. Stie cateva cum fac sa stabilesc un traseu de la punctul 1 la punctul 2 ? Imi va arata si cu ce viteza merg ?

1 Răspuns

0vot

gherdea.claudiu Points540
cum intri in aplicatia Harti, sau cum o ai tu trecuta, google maps , undeva in partea de sus a ecranului ai un searcj bar/ cautati. Pe acel search bar ai o iconita care reprezinta o sageata care se bifurca . O data ce selectezi acea sageata, iti va aparea un meniu unde iti este specificata locatia ta, unde te afli in acel moment, si sub locatia ta, vei gasi un rand unde scrie " alege destinatia".  o sa vezi ca ai o functie in care poti sa faci switch intre ele.  intri pe "alege destinatia", si cauti adresa dorita, pana unde vrei sa-ti stabilesti traseul.

O data ce ai ales locatia, aplicatia harti automat iti va calcula traseul, si iti va arata chiar si mai multe variante de traseu, pe mai multe drumuri. In final sa te asigur ca ai datele mobile active si butonul activ de GPS din telegon. DAi pe "incepeti" si astfel iti stabilesti traseul.

Daca nu ai internet, nu-ti va merge, sau iti va merge, dar foarte greu numai cu GPS-ul activ. Depinde acum si de telefon.

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.