1vot

Cum este interviul la EY Romania ?

Cum se desfasoara procesul de recrutare la compania Ernst and young ? Am aplicat prin martie la ei , si acum m-au sunat pentru o pozitie de junior pe audit. Cei din HR de la EY Romania sunt ca restul HR ilor din companiile romanesti ? Ca daca imi arata acelasi dispret... Sa stiu daca se merita sa-mi bat drumul pana la interviul lor.

2 Răspunsuri

0vot

Iulia.angelik18 Points170
Am fost la interviu la ei in piata victoriei la town center pe ion mihalache. Nu mi-au aratat deloc dispret cei cu care am avut interviul.

anonim comentat 28 Mai 2014

Buna ! ai primit un raspuns pana acum ? si eu am fost la interviu si pana acum nu am primit nimik. Ms!

Iulia.angelik18 comentat 2 Iun 2014

Nu am primit niciun raspuns. Au zis ca ma vor suna in 2 saptamani, indiferent de raspuns. Au trecut 3 saptamani. :D Tu pe ce ai fost la interviu ? Eu pe Audit.

0vot

quibblo26 Points350
e pierdere de timp cu astia de la ernst and young.  te baga in procesul lor de recrutare,  un proces mai modern am observat, se incepe cu un video recording, si daca-l treci pe acela, cam la o saptamana dupa, te suna  si iti trimit pe mail testele  de logica. n-am trecut mai departe, asta am aflat-o printr-un mail de la ei. acelasi mail de formalitate, cum ca te vor mentine in baza lor de date pana la noi pozitii ce vor aparea in cadrul companiei. praf in ochi...

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.