Politica de protecţie a persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru TuNoi.ro si accesarea tastei -,,Inregistrare", participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a site-ului TuNoi.ro si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta. Scopurile colectarii datelor dvs de catre TuNoi.ro sunt urmatoarele:

 • Adaugarea intrebarilor, raspunsurilor, comentariilor si tag-urilor de catre Dvs. pe site-ul TuNoi.ro si transmiterea informatiei Dvs. oriunde in lume
 • Trimiterea si postarea mesajelor Dvs. pe site
 • Adaugarea si gasirea de prieteni cu interese comune, trimiterea de mesaje altor membri inscrisi pe site
 • Personalizarea si imbunatatirea experientei pe site-ul TuNoi.ro prin intermediul uneltelor pe care TuNoi.ro le furnizeaza
 • Integrarea fisierelor in site-ul Dvs personal prin intermediul unor coduri simple furnizate de catre TuNoi.ro
 • Participarea Dvs. la concursuri, promotii
 • Completarea chestionarelor sau subscrierea la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare de catre Dvs
 • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc)
 • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea site-ului TuNoi.ro si a tuturor tertilor cu care TuNoi.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)
 • Asigurarea sigurantei site-ului TuNoi.ro
 • Statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii si imaginii site-ului TuNoi.ro si pentru crearea unor particularitati, promotii, functionalitati si servicii noi.

Sunteti obligat sa furnizati datele cu caracter personal, daca doriti sa deveniti membru TuNoi.ro si sa beneficiati de serviciile mentionate mai sus. Refuzul dvs. de a furniza datele dvs cu caracter personal are urmatoarele efecte:

 • Nu puteti adauga intrebari, raspunsuri comentarii si tag-uri pe site-ul TuNoi.ro,
 • Nu puteti adauga si gasi prieteni cu interese commune, nu puteti trimite mesaje altor membri inscrisi pe site
 • Nu puteti sa va personalizati si imbunatati experienta pe site-ul TuNoi.ro prin intermediul uneltelor pe care TuNoi.ro vi le-ar furniza numai daca ati deveni membru TuNoi.ro
 • Nu puteti integra fisierele in site-ul Dvs personal prin intermediul unor coduri simple pe care TuNoi.ro vi le-ar furniza numai daca ati deveni membru TuNoi.ro
 • Nu puteti participa la concursuri, promotii,
 • Nu puteti completa chestionare sau subscrie la buletinele de stiri sau alte liste de corespondare,
 • Nu primiti mesaje non-comerciale sau administrative (privind schimbari in site, administrare etc), mesaje publicitare
 • Nu primiti oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea site-ului TuNoi.ro si a tuturor tertilor cu care TuNoi.ro are relatii de orice natura (inclusiv comerciale)

Toti cei care au completat formularul privind inregistrarea ca membru TuNoi.ro, in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. TuNoi.ro va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, TuNoi.ro va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a site-ului. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre TuNoi.ro. in scopurile mentionate mai sus.

Urmatoarele date cu caracter personal (nume, sex, varsta, locatie, adresa de e-mail, site, imagine avatar, si alte informatii completate de utilizator) vor fi dezvaluite tertilor, respectiv celorlalti utilizatori si vizitatorilor site-ului TuNoi.ro, prin afisarea lor pe pagina profilului Dvs. public. Toate celelalte date cu caracter personal completate in formularul de inscriere nu vor fi dezvaluite tertilor.

Prin completarea formularului privind inregistrarea ca membru TuNoi.ro si accesarea tastei -,,Inregistrare", participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal (nume, sex, varsta, locatie, adresa de e-mail, site, imagine avatar, si alte informatii completate de utilizator) sa fie dezvaluite tertilor conform celor mentionate mai sus.

TuNoi.ro garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Link-uri către alte site-uri

TuNoi.ro permite altor companii de a pune reclame pe site-urile TuNoi.ro. Aceste companii folosesc tehnologia de a trimite, în mod direct, browser-ului dumneavoastră reclamele şi link-urile ce apar pe site-urile TuNoi.ro. Când se întâmplă acest lucru, ei primesc în mod automat adresa dumneavoastră de IP. Pot folosi şi alte tehnologii pentru măsurarea eficienţei reclamelor şi personalizarea reclamei ce vedeţi.

Angajamentul nostru faţă de intimitatea copiilor

Asigurarea intimităţii copiilor mici este foarte importanta. De aceea, TuNoi.ro nu colectează sau păstrează informaţii personale sau neidentificabile personal pe site de la persoane sub 14 ani şi nici o parte a site-ului nu este direcţionat către copiii sub 14 ani. Dacă sunteţi sub 14 ani, vă rugăm, nu folosiţi şi nu accesaţi site-ul TuNoi.ro în orice timp în orice fel..

Informaţii speciale utilizatorilor internaţionali

Site-ul TuNoi.ro este găzduit în România şi este intenţionat şi direcţionat utilizatorilor din România. Dacă sunteţi un utilizator, care accesează pagina noastră din America, Asia sau altă regiune cu legi specifice privind colectarea, folosirea şi dezvăluirea datelor personale, ce diferă de la legile din România, fiţi conştienţi, că prin folosirea site-ului TuNoi.ro, ce este guvernat de către legislaţia română, transmiteţi informaţiile dumneavoastră personale în România şi sunteţi de acord cu acest transfer.

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.