1vot

Ce tratament se foloseste pentru hernia de disc ?

Ce tratament se foloseste pentru hernia de disc ?

3 Răspunsuri

1vot

Ralukkk1994 Points810
pentru hernia de disc lombara sunt doua modalitati de  a te trata: ori stai la pat mult si bine, ori chirurgical. pentru tratamentul  la pat, trebuie s afaci mult repao, fiziotarapii. iar pentru tratamentul chirurgical,  te baga in anestezie generala si te costa vreo 20 mil, fara plicuri in buzunare. oricum, in multe cazuri , tratamentul  cel mai recomandat si cel mai des folosit pentru hernia de disc este operatia. si dupa operatie, bagi repaos la pat 2 sau 3 luni.

0vot

Ami.Enache91 Points570
tratamentul pentru hernia de disc lombara  seamana mult cu stenoza lombara.  la amandoua cel mai bun tratament este interventia chirurgicala., dupa care spitalizare sub supraveghere intensa cam 4 zile.  mama mea s-a operat de hernie de disc , de doua ori, la un interval de 9 luni de la prima interventie. asta pentru ca a facut efort.

0vot

warm_smile87 Points280
Pentru hernia de disc, ca tratament este recomandat repaosul  in pozitie orizontala, la pat  , medicatia antiinflamatorie fiind necesara. am vazut persoane care au probleme cu hernia de disc si poarta un fel de corset lombar.

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.