0vot

In ce consta testul psihologic de la Academia de Politie ?

anul asta vreau sa dau la  academia de politie alexandru ioan cuza din bucuresti. as dori mai multe detalii privind testarea psihologica din cadrul procesului de desfasurare al inscrierii la academia de politie. cumva testul psihologic cuprinde si un interviu ...personal  cu un psiholog?

2 Răspunsuri

0vot

AlexandraSimona Points310
testul psihologic privind admiterea in cadrul Academiei de politie, anul acesta s-a desfasurat diferit fata de anii precedenti. Pot sa spun, cu putina rusine, fiindca sunt o "veterana" care da pentru a patra oara la politie. Deci vorbesc in cunostinta de cauza. Anii trecuti, la inspectoratul judetean de polite, unde am sustinut probele psihologice erau banale: un test de gandire/logica, o autocaracterizare, teste de atentie, cu forme geometrice. In schimb, anul acesta, testul psihologic a fost completat si de un interviu personal cu un psiholog. Yaiks ! Nu prea e plecut s ate intrebe motivele care le ai pentru a deveni politist, sau ce crezi tu ca ai sacrifica pentru a putea deveni un salariat in MAI. Intrebari de tot rahatul! Sunt intrebari cu dus- intors. Din 60 de persoane , cat eram in sala de examinare, 17 persoane au picat psihologicul.

0vot

Points0
Daaa...am trecut si eu anul asta printr- o astfel de experienta ,nu tocmai placuta,doarece am picat! Cert este ca la interviu sunt opriti toti cei care pica examenul psihologic!Asadar ,sfatul meu prntru toti cei care nu vor sa intampine un astfel de impediment,faceti ce eu nu am facut ...pregatire.

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.