2voturi

Se consuma friptura de vita in India ?

Stiu ca vaca este animal sacru in India. dar, daca un turist se duce la ei, la un restaurant, poate comanda o friptura de vita? au asa ceva in alimentatia restaurantelor ? :))

3 Răspunsuri

2voturi

Escrow99 Points350
Vacile sunt considerate ...sacre in religia hindusa. In nord-vest-estul Indiei, majoritatea oamenilor sunt de religie hindusa, si dupa cum stii si tu,  este foarte putin probabil sa gasesti carne de vita in restaurante sau localuri, cu exceptia unor zone populate cu musulmani, ei nu prea tin cont de vaci, ca animal sacru.

1vot

ophelie92 Points260
indienii sunt o populatie foarte conservatoare, mai ales hindusii. dar stiu ca sunt si crestini, musulmani la ei, si numaru lor este destul de mare. in sudul indiei, se gasesc in meniu mancaruri cu carne de vita, cu siguranta vei gasi la un restaurant care nu este condus de un hindus. asa e in general, in restaurantele de lux sau hotelurile de lux, unde sunt clienti importanti, si vizitatori straini.

0vot

Alina.Aly Points230
Am fost in India. Fetele de mai sus au dreptate, cu hindusii si cu musulmanii. Fiecare o tin pe-a lor, cu vaca daca -i sacra sau nu. Eu una, am stat in India, in New Delhi, 5 zile, si am vazut restaurant care aveau in meniu carne de vita. Ce mi s-a parut interesant , ca nu am vazut carne de vita in lanturile de restaurante, gen MC Donalds, Pizza Hut, etc. Indienii nu au burger Big mac , in schimb ei au Maharaja mac, dar au carne de pui, niste chiftele subtiri.

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.