1vot

Concursurile la tigarile Kent sunt reale ?

 Vreau sa stiu daca concursurile care sunt promovate prin tigarile marca Kent sunt pe bune. Adica chiar se castiga ? 

Am introdus deja cam 60 de coduri si nu am castigat nimic. Ba chiar am trimis si prin sms acel cod din capacul pachetelui de tigari. Vad ca deja au aparut si castigatori, la terminale iphone 5 si apple mac pro-uri. Sper ca nu este o mare cacealma. Au mai fost promotii la winston si la alte marci, dar macar acolo am castigat un rucsac si un ceas Charcoal. Sper din tot sufletul ca promotia asta de la Kent, expericence tomorrow , sa fie reala.

Am introdus bine aici codurile? https://www.experience-tomorrow.com/

Intreb doar pe cei care au mai participat la astfel de concursuri, promotii  Kent. Ms.

3 Răspunsuri

1vot

Emmett90 Points1620
eu am impresia ca aceste concursuri  sunt masluite. premiile deja sunt acordate dinanite, ori codurile castigatoare sunt deja puse deoparte pentru cei cu pile, relatii din  sistemul acesta al firmelor producatoare de tigari. ori sunt jucate doar de agentiile care se ocupa cu aceste concursuri sau promovarea lor. si eu am jucat si nu am castigat niciodata nimic.

1vot

BlueBull75 Points1110
astia care fac aceste concursuri sunt nimeni altii decat british american tabacoo. ma refer la marca de tigari kent. concursul este pe bune, am mai castigat la ei, dar nu premii mari, in ciuda faptului ca am introdus coduri multe.

0vot

newtopic13 Points720

eu unul am primit un cod prin email, l-am introdus pe siteul lor, ala cu experience tomorrow, si am castigat un iphone 5. inca nu mi-am ridicat   premiul, vad ca dureaza mai greu cu livrarea sau cu hartogaraiele. astept sa intru in posesia lui cat mai repede, sper sa nu fie doar o cacealma proasta

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.