2voturi

Ce presupune subventia unui angajat ?

Am o nelamurire. Lucrez intr-o multinationala de 3 luni de zile, si in final am aflat ca mi se va aloca o subventie de 180 de euro, care vine pe langa salariu ce-l incasez. Acea subventie ce inseamna mai exact ? O colega mi-a zis ca ma pot folosi de banii aceia in scopul de a-mi putea achizitiona ceva care sa ma ajute la locul de munca. Majoritatea colegilor am vazut ca si-au cheltuit acea subventie pe telefoane mobile, vad ca e la moda sa ai smartphone prin multinationale ( cred ca  e din cauza internetului wi-fi din toata compania ).

Eu daca imi dau demisia imediat ce-mi folosesc acea subventie, mi se va apri acei 180 de euro din ultimul salariu ?

2 Răspunsuri

1vot

Emmett90 Points1620
o subventie o primesti ca sa poti fi stimulat intr.o oarecare masura la locul de munca. o primesti ca sa fii mai motivata. poti sa.ti cumperi un telefon cu acea subventie, nu.i problema.  eu cat am lucrat in facultate la o firma de telefonie, am primit la inceput o subventie de 50 de euro pentru un anumit terminal 3g. o daca cu vechimea, subventie ajunge la o valoare mai mare, dupa aproximativ un an, subventia mi.a ajuns la 100 de euro.

0vot

ionela.pahriv Points640
eu am lucrat la vodafone in perioada facultatii.  ca entry level, cu salariul de kko, care ti-l ofera, acea subventie am primit-o  cu  bratele deschise. chiar m-am bucurat ca mi s-au acordat 60 de euro pentru un telefon mobil.  sincer, eu nu m-am folosit de subventie sa-mi cumpar telefon cu abonament de la ei, avand in vedere ca deja aveam prepaid  vodafone... eu mi-am vandut acea subventie unui coleg din call center. mi-a dat in lei cam  2 milioane jumate.

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.