0vot

3500 lei sigur asta e salariul oferit

Sigur te platesc cu 3500 lei
???

Atat am cerut eu, dupa o hartuire de 5 interviuri, teste tehnice de lb engleza, spaniola si italiana-cu vorbitori nativi!

Mentionez ca aceste limbi le cunosc la nivel nativ spaniolaq, avansat italiana si engleza!

Dupa intrebarea cheie a tipei din hr despre salariu, am primit un  mail in care mi se preciza ca nu  mai corespund cerintelor postului pentru care pana atunci corespundeam.

Daca ceream probabil minimul pe economie corespundeam!

E o bataie de joc, pt ca normal e ca firma sa-ti faca oferta de salariu de la inceput sa stii daca merita tot procesul de hartuire sau nu!

Sau a contat ca nu am pile in Stefaninni care sa ma sustina la angajare??

3500 lei e un minim de bun simt pt  pretentiile lor: lucru in 3 ture, mai ales de noapte, in wk si in zilele de sarbatori legale!

Prefer un salariu bun decat praf in ochi cu kkt masaj, pingpong si porcariile de abonamente la clinicile private, clinicile lasa de dorit cand e vb de servicii platite engors de medicina muncii, concret la medicover si medlife in 12 ani de abonament oferit de angajator nu stiu cum dracului se face ca analizele ieseau copypaste anual! E imposibil ca sa iasa identice in fiercare an, tactica e aplicata si de medicover si de medlife! Sa nu mai spun ca am dus in eprubeta ceai in loc de urina dar am primit buletin de analiza a urinii cu toti parametrii normali, urina galbena clara desi ceaiul avea tente verzui!!!

E adevarat ca abonamentele engros la clinici pt salariati costa extrem de putin de aceea se si fac ca la coada vacii! Am recoltat sange pt medicina muncii si in paraleol cateva analize platite de mine, recoltate in acelasi timp, diferenta de valori face diferenta!

Nu mai puneti botul la pachete de beneficii de tot rahatul cereti salarii bune, cu un salariu mare iti platesti si analizele, controalele, pe care le fdaci pe moca prin dr de familie oricum, mofturile de pingpong sau masajul!

Cred ca cine scrie de bine ori sunt cei din hr ai firmei ori sunt pilele celor din firma!

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.