1vot

Cum sunt interviurile la Ericsson ?

A fost cineva la multiunationala Ericsson din Bucuresti ? Am fost chemat la un interviu pentru o pozitie de back office pe procurement.  In ce consta interviul  la ei ? La ce skiluri cer astia de la Ericsson, se intra usor ?Pentru o pozitie de entry level se cer cam multe de la candidati, pentru ulteriorii angajati.

In cate etape este procesul de recrutare la Ericsson ? Astept raspunsuri de la angajati Ericsson, sau de la cei care au mai fost pe la ei prin firma, la interviuri. Multumesc.

2 Răspunsuri

1vot

Toga Robert Points1360
Ericsson ofera servicii telecom operatorilor de telefonie mobila. Pozitiile de joburi sunt pentru BO (back office) si FO (front office) iar salariile difera de la un departament la altul. Depinde si in ce consta jobul si nivelul (trainee / entry / middle / senior / executive).

Interviul cred ca este asemenator altor companii mari (Huawei, Honeywell, Oracle, etc), consta in mai multe etape: esti contactat telefonic de recruiteri, stabilesti ora si data pentru un posibil test sau te cheama direct la interviu. Daca ai aplicat pentru un job (de exemplu inginer), vei fi chemat la un interviu tehnic si daca i-ai multumit pe cei de acolo te trimit la HR.

Cei care m-au intervievat pe mine au fost ok, profesionisti. La inceput mi-au explicat in ce consta jobul si cum se lucreaza, si dupa au trecut la interogare. Au pus intrebari legate de rezultatul testului si de aptitudinile mentionate in CV. Dupa aproape o ora de intrebari m-au trimis la HR. Domnisoara de acolo a fost foarte amabila. Au fost intrebari cat de cat personale (ce hobby-uri am, ce as face daca..., cum ma vad in 5 ani, puncte tari/slabe, etc) plus dialog in limba engleza.

Pentru pozitia de procurement BO nu cred ca se cere chestii tehnice de telecom, e mai mult pe partea de hartogaraie.

0vot

toga robert, tu lucrezi acolo ?  daca da, unde ai aplicat la ei, de te-au chemat la interviu ?

Răspunsul tău

Confidenţialitate: Adresa ta de email va fi utilizată doar pentru trimiterea acestor notificări.
Pentru a evita această verificare pe viitor, te rugăm să te autentifici sau să te înregistrezi.

Cunoşti pe cineva care ştie răspunsul? Distribuie linkul

...

O comunitate cu întrebări şi răspunsuri.